Роковник бамбус Бора
Димензија - 14.50 X 21.00 cm..
0.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хемиско пенкало NATURAL
Хемиско пенкало направено од рециклирана хартија и пластика.Со црно мастило...
16.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Боици мрсни 1/6
мрсни боички 1/6, натурално пакување.9.00 x 4.50 x 0.00 cm ..
18.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Линеар дрвен "FRANCIS"
Дрвен линеар 30 cm. ..
19.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хартиена кеса
100 grs/m2Димензија : 22.00 x 10.00 x 23.00 cm ..
19.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Еко пенкало со тач
Нова колекција на пенкала со тач во различни бои, во комбинација со рециклиран картон.Може да се кор..
20.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хартиена кеса
Кеса од рециклирана хартија.100 grs/m2Димензија : 32.00 x 12.00 x 41.00 cm ..
24.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Обележувач Bomler
Дрвен обележувач со 11 цм линеар...
25.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Подметнувач за чаша од плута
PISANIОкругол подметнувач. ø100 x 5 mmИзработен од плута..
25.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хартиена кеса
100 grs/m2Димензија : 30.00 x 10.00 x 36.00 cm..
28.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Nopyrus Пенкало без мастило-молив
Долготрајно пенкало без мастило од рециклирана хартија со капа со соодветна боја. Со пластика од пче..
30.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хартиена кеса
100 grs/m2Димензија : 28.00 x 10.00 x 33.00 cm..
30.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хартиени кеси 70 g/m²
Димензија : 220×360×110 mm..
32.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БОИЦИ ДРВЕНИ 1/12
дрвени боички 1/12, натурално пакување. * 8.50 x 9.00 цм...
35.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 110 (8 страници)

Еко производи

Вашиот бренд во рамки на Вашата канцеларија е одличен начин за подигање на идентитетот на компанијата па дури и подигање на продуктивноста кога Вашите вработени ќе добијат подарок како потврда за нивната добра работа.

 Промотивните канцелариски производи не претставуваат оптеретување на Вашиот буџет а бенефитот од истите е огромен. Подарете промотивен канцелариски материјал кога сте на саем, на деловни состаноци или кога Вашите клиенти и соработници Ве посетуваат во Вашата канцеларија.

Исто така и Вашето дете ќе биде среќно ако добие персонализиран подарок за неговата работна маса направено токму за него.

Клевер Мк нуди огромен број на канцелариски производи кои можат да бидат медиум за пренесување на Вашата порака, име на компанијата или Вашиот слоган. Тимот на Клевер Мк со задоволство ќе ви помогне да одлучите кои канцелариски производи би биле најсоодветни за целта која сакате да ја постигнете со оваа маркетинг алатка.