Даровен сет 5
звучниктермостефтер + пенкало..
1,045.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Даровен сет 4
слушалки блутуттермостефтер + пенкало..
1,935.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Даровен сет 7
слушалки блутутбежичен полначбамбусов часовник..
2,590.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Даровен сет 3
Tермос со плута 560 mlБамбусов часовникБабусов навлажнувач..
2,655.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Даровен сет 1
Бамбусов термосБамбусов часовникБабусов навлажнувач..
2,853.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Даровен сет 2
слушалки блутутзвучниктефтер + пенкало..
2,910.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
set 5
1,045.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
set4
1,935.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
set 7
2,590.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
set3
2,655.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
set1
2,853.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
set2
2,910.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Прикажани 1 до 6 од вкупно 6 (1 страници)

Даровни сетови

Вашиот бренд во рамки на Вашата канцеларија е одличен начин за подигање на идентитетот на компанијата па дури и подигање на продуктивноста кога Вашите вработени ќе добијат подарок како потврда за нивната добра работа.

 Промотивните канцелариски производи не претставуваат оптеретување на Вашиот буџет а бенефитот од истите е огромен. Подарете промотивен канцелариски материјал кога сте на саем, на деловни состаноци или кога Вашите клиенти и соработници Ве посетуваат во Вашата канцеларија.

Исто така и Вашето дете ќе биде среќно ако добие персонализиран подарок за неговата работна маса направено токму за него.

Клевер Мк нуди огромен број на канцелариски производи кои можат да бидат медиум за пренесување на Вашата порака, име на компанијата или Вашиот слоган. Тимот на Клевер Мк со задоволство ќе ви помогне да одлучите кои канцелариски производи би биле најсоодветни за целта која сакате да ја постигнете со оваа маркетинг алатка.