Чадор Donald
* 8 панели * пластична рачка * 96 х 83 см..
245.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Квадратен Чадор
Квадратна формамануелен чадор со 4 панели170T полиестер720×720 mm..
255.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Чадор
Компактен чадор од полиестер во футрола.Димензии: 960 mm | 240 mm ..
270.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Чадор
Мини чадор со заштитна навлака и пластична рачка...
285.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Чадор
* 8 панели * пластична рачка * 96 см ..
288.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Automatic чадор со права рачка
Автоматски чадорПолиестер170Т со челична конструкција и пластична рачка80 cm затворено, 99-100 cm ди..
310.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Компактен чадор
Преклопен полиестерски чадор со рачно отворање и пластична рачка и торбичка, 6 панели. Преклопен ø 4..
360.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Чадор Automatic
* 8 панели * дрвена рачка * 100 х 90 см..
415.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Automatic Шарен чадор
XXL автоматски чадор во бои на виножито, изработен од полиестер со пластична рачка, пластични врвови..
1,065.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
M-45200
0.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
R-31116
245.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
A-761351
255.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
S-99138
270.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
M-45188
285.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
C-035
288.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
S-11029
360.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
R-31101
415.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
М-40870
1,065.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Прикажани 1 до 10 од вкупно 10 (1 страници)

Чадори

Само е прашање на време кога промотивниот чадор кој сте го добиле ќе Ви го спаси денот.  Сите сме свесни дека недоволно го цениме промотивниот чадор се додека не почне да врне.

Затоа, без размислување испринтајте го името на Вашата компанија или Вашето лого на чадори кои ќе ги подарите на Вашите клиенти, соработници или колеги. Секогаш кога небото ќе се наоблачи Вашата порака или име ќе биде изложено на милион погледи, а тоа е целта која сакаме да ја постигнеме преку промотивните материјали.

Клевер Мк располага со различни модели, бои и дезени на чадори кои чекаат да го добијат Вашето лого или име и да бидат подарени, а нашите вработени Ве очекуваат со задоволство да Ви излезат во пресрет и Вашата идеја да ја претворат во реалност.