Сет алат за велосипед
Сет за поправка на велосипеди кој содржи 17 алати...
0.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Привезок ErichKrause®, 50 mm
Наменети да се користат за канцелариски и корпоративни клучеви. Специјалниот информативен дисплеј со..
10.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Привезок ErichKrause®, 60 mm
Наменети да се користат за канцелариски и корпоративни клучеви. Специјалниот информативен дисплеј со..
10.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Привезок ErichKrause®, 63 mm
Наменети да се користат за канцелариски и корпоративни клучеви. Специјалниот информативен дисплеј со..
10.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Привезок "ZAS"
Димензии:5.70 x 2.90 x 0.00 cm Mатеријал:Алуминиум..
16.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Привезок
Привезок за клучевиПластичен44 х 33 х5 мм..
17.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
TIBET Алуминиумски привезок и отварач на шишиња и лименки
Алуминиумски привезок со работен и ергономски дизајн со двојна функција: привезок и отварач на шишињ..
20.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Привезок Slice
Привезок за клучевиПластичен55 х 37 мм..
23.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Привезок Beam
Привезок за клучевиПластиченLED сијаличка33 x 47 x 7 mm..
32.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Привезок, држач и чистач за мобилен
Привезок за клучеви со држач за телефон и чистач за екрани Димензии: 20 x 48 x19 mm..
40.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПРИВЕЗОК МЕТРО
Привезок во форма на метро,со можност за мерење до 1 м.Димензии: 40х40х9мм..
55.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПРИВЕЗОК+НОВЧАНИЧЕ
Новчаниче за клучеви,600Д Димензии:115х80 мм..
60.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Кутија за лекови
Кутија за лекови со седум прегради. Димензии: 85 x 55 x 20 mm..
65.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Пластичен привезок со компас
Димензии - 30х9х10 mm..
70.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 44 (3 страници)

Привезоци и алати

Привезокот е мал, но мошне функционална алатка која секогаш е корисна во денешно време. Значи без сомнение, очигледно е мошне паметна идеја да подарите привезок со вашето лого и секој ќе се сеќава на тој ваш мал гест на почит. Привезокот со клучеви го носиме секаде со нас. Наменет е да ги чува сите важни клучеви на едно место и оттука задолжително е да го чуваме и да внимаваме да не го загубиме. Со печатење на вашето корпоративно лого на тоа мало парче може да биде многу ефикасна стратегија за промоција на брендот. Вашите купувачи, деловни партнери и вработени ќе се сеќаваат на вашиот бренд секогаш кога ќе го побараат клучот за дома, работа или автомобил. Најдобриот дел кај привезоците како корпоративен подарок е можноста да се отпечатат повеќе информации: лого, промотивна порака, вашите контакти и сл.