Беџови, привезоци и алат

Беџовите и привезоците можеби се мали но се доста моќни маркетинг алатки.  Доколку се претставувате на Саем сигурно би сакале Вашите вработени да го имаат на себе логото или името на Вашата компанија. На овој начин ќе оставите професионален впечаток кај Вашите сегашни и идни клиенти и соработници.

Персонализираните беџови, исто така, можат да бидат и прикладен промотивен подарок.

Најновите истражувања покажуваат дека луѓето едноставно обожаваат беџови. Затоа без двоумење контактирајте со нашиот тим во Клевер Мк кој Ве чека со нетрпение да го изберете моделот и дизајнот кој ќе ги воодушеви сите и истовремено одлично ќе ве претставува Вас и Вашата компанија.