Самолеплива флуоросцентна хартија во боја
Формат: B5 170х248 mmХартија: 190 g/m27 Листа7 Бои: светло црвена, светло портокалова, светло жолта,..
110.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Самолеплива хартија во боја
Формат: B5 170х248 mmХартија: 190 g/m210 Листа10 Бои: Црвена, портокалова, жолта, зелена, темно зеле..
110.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Прикажани 1 до 4 од вкупно 4 (1 страници)