Папка со копче A4
Транспарентна папка од високо квалитетна пластика. Наменете за чување и пренос на мал број документи..
25.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
-20%
Папка со патент А4
Заштитува документи од оштетување, прашина и влага.Дополнителен џеб за визит-карта.Патентот обезбеду..
35.00 ден 28.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент A4
Заштитува документи од оштетување, прашина и влага.Дополнителен џеб за визит-карта. Патентот обезбед..
35.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент, B5, шарена Анималс
Папка со патент изработена од високо-квалитетна пластика. Наменета е за складирање на документи. Коп..
36.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со копче, шарена Анималс
Папка со копче A4 изработена од високо-квалитетна пластика. Наменета е за складирање на документи. К..
40.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент, A4, колибри
Папка со патент изработена од високо-квалитетна пластика. Наменета е за складирање на документи. Коп..
45.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент
33.70 x 24.70 x 0.00 cm PVC..
75.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со ластик, А4
- капацитет: 100 листови- трите преклопи и ластиците ги штитат документите од губење..
90.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со копче A4, за 100 листови
- Капацитет: 100 листови;- Папките се произведени од високо квалитетна пластика;- Пластичното копче ..
105.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со ластик А4 ,Мегаполис
Папка со ластик А4 изработена од висококвалитетна пластика со текстура на површината „песок“, на кој..
110.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со ластик А4, за 300 листови
Наменето за употреба за транспорт на голем број документи.Ластикот ја држи папката затворена.Трите п..
125.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 26 (2 страници)

Папки со ластик, патент и копче

Папките со патент се многу практични во нашиот секојдневен живот. Можете да ги употребувате за чување најразлични предмети, како документи, ножици, лепила, пенкала, но и козметика и најразлични ситни предмети кои сакате да ви бидат организирани и секогаш при рака кога ќе ви затребаат.