Производител: Made in EU
Шифра: S-93732
Залиха: Достапно
Пакување: 100 / пар. во кутија
100.00 ден
5 или повеќе за 95.00 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Имитација на кожа
Тврда корица

Со 80 листа со линии

90 x 140 mm