Производител: Office 1
Шифра: B201
Залиха: Достапно
17,500.00 ден
5 или повеќе за 16,625.00 ден

Количина

Icon Прашај за производот

Narbutas биро T-EASY, 1400 x 800 x 740 mm, бела површина, бели метални ногарки.

Неутрален естетски дизајн; Класичниот дизајн на белата површина  е разноврсен, што го прави погоден за секаков вид канцеларија;

25mm дебела површина од меламин со 2mm раб;

Метален пресек со пресек: 40 x 40 mm and 40 x 20 mm;

Метална колона: 80 x 40 mm;

Сертификати:

       –LST EN 527-1: 2011

       –LST EN 527-2: 2003