Производител: ErichKrause
Шифра: L263
Залиха: Достапно
Пакување: 12 / пар. во кутија
19.00 ден
5 или повеќе за 18.05 ден
12 или повеќе за 17.10 ден
24 или повеќе за 16.15 ден

Количина

Icon Прашај за производот

Течно лепило во шише со пластичен апликатор. Транспарентно. Има високо ниво на лепливост.
Апликаторот гарантира непречена и економична примена. Лесно излегува со вода. Нетоксичен.
Не содржи растворувачи. Отпорен на замрзнување. Погоден за хартија, картон и ткаенина.