Закачалка -104
- Канцелариски закачалки со метална конструкцијаво црна или сива боја- Две нивоа на закачување ..
2,340.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Закачалка 202
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво...
3,300.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Закачалка хром Lago
Хромирана метална конструкција (power coated metal) во сива боја.Чиста и елегантна формаДекоративни ..
3,600.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Закачалка -138
-Канцелариски закачалки со метално тело и стабилна двојна мермерна основа.-Две нивоа на закачување:-..
3,900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Закачалка 203
Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво...
3,900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Закачалка Orto црна
Mетална конструкција (power coated metal) во сива боја.Чиста и елегантна формаДекоративни пластични ..
4,270.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Закачалка Тrento
Mетална конструкција (power coated metal) во сива боја.Чиста и елегантна формаДекоративни пластични ..
4,305.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Закачалка 204
- Канцелариска закачалка со комбинирана конструкција од метал и дрво.- Хромирани елементи и дод..
4,450.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Закачалка хром Тrento
Хромирана метална конструкција (power coated metal) во сива боја.Чиста и елегантна формаДекоративни ..
4,640.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Закачалка Orto хром
Хромирана метална конструкција (power coated metal) во сива боја.Чиста и елегантна формаДекоративни ..
5,110.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ЗАКАЧАЛКА SPLIT
Додаток држач за чадори Бои:Црно/Бело Метална конструкција..
6,050.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Закачалка СОМО
Незаменлива функционалност и карактеристичен дизајн го прават Комо исклучителен.Минималистички, стил..
7,285.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
16431
2,340.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Z-13781
3,300.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
4035200047
3,600.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
16433, 16434
3,900.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Z-13782
3,900.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Z102
4,270.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Z117
4,305.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Z-13783
4,450.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Z103
5,110.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Z135
6,050.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Z178
7,285.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Прикажани 1 до 12 од вкупно 12 (1 страници)

Закачалки

Во канцелариите, закачалките се незаменливи за закачување палта, чадори или дури и слушалки, промовирајќи професионална средина без неред.


За модерен изглед, изберете дрвена или метална закачалка во сива, црна или бела боја. Имаме закачалки со едноставен и елегантен стил, како и закачалки со пластични декоративни елементи за оние кои бараат специфичен стил.


За оние кои сакаат функционални дизајни, размислете за закачалки со додатоци за закачалки за чадор. Сите закачалки имаат компактни димензии што го олеснуваат движењето низ просторот и прилагодувањето по потреба.