Сеф механичен 200 BK
Серија сефови со клуч тип "касов".2 завртки за заклучување.Дебелина на вратата: 5мм.Дебелина на ѕидо..
3,825.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф 250BK
Сеф за чување на документи и предмети.Погоден за дома, во канцеларија, хотели или продавници.Завртка..
5,025.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф со дигитален безбедносен код ЕА 20
Серија сефови со дигитален безбедносен код и 2 завртки за заклучување.Механичка брава за итни случаи..
5,280.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф со дигитален безбедносен код ЕА 25
Серија сефови со дигитален безбедносен код и 2 завртки за заклучување.Механичка брава за итни случаи..
5,670.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф метален EA23
Сеф за безбедно чување на документи и вредни предмети со сигурносна брава.Погоден за дом, канцелариј..
7,345.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф со дигитален безбедносен код ЕА 23
Серија сефови со дигитален безбедносен код и 2 завртки за заклучување.Механичка брава за итни случаи..
7,560.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф со дигитален безбедносен код ЕА 50
Серија сефови со дигитален безбедносен код и 2 завртки за заклучување.Механичка брава за итни случаи..
11,915.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф SB300
Обезбедува заштита на документи и скапоцености од кражба.Произведено во Бугарија.Сертифицирано споре..
20,400.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф SB450
Обезбедува заштита на документи и скапоцености од кражба.Произведено во Бугарија.Сертифицирано споре..
28,300.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф SB300 EL
Обезбедува заштита на документи и скапоцености од кражба.Произведено во Бугарија.Сертифицирано споре..
29,800.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф SB450EL
Обезбедува заштита на документи и скапоцености од кражба.Произведено во Бугарија.Сертифицирано споре..
36,200.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф SB800
Обезбедува заштита на документи и скапоцености од кражба.Произведено во Бугарија.Сертифицирано споре..
39,600.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф огноотпорен ASG46
Огноотпорен 60 Б според ГОСТ Р 50862 -90/60 МИНУТИ НА 1000 степени целзиусови и отпорност на провала..
41,500.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф SB800EL
Обезбедува заштита на документи и скапоцености од кражба.Произведено во Бугарија.Сертифицирано споре..
46,400.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сеф огноотпорен ASG46 EL
Огноотпорен 60 Б според ГОСТ Р 50862 -90/60 МИНУТИ НА 1000 степени целзиусови и отпорност на провала..
46,600.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
SB300
20,400.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
SB450
28,300.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
SB300EL
29,800.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
SB450EL
36,200.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
SB800
39,600.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
ASG46
41,500.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
SB800EL
46,400.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
ASG46EL
46,600.00 ден
 • BuyBuy
 • Add to WishlistAdd to Wishlist
 • QuickviewQuickview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 18 (2 страници)