Метална сталажа Standart со 4 полици
Метална сталажа со галванизирана конструкција. Поврзување без завртки помеѓу деловите.4 полици ..
3,900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Метална сталажа Standart со 5 полици
Метална сталажа со галванизирана конструкција. Поврзување без завртки помеѓу деловите.5 полици ..
4,230.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гардеробер SUS 312W
* Метална конструкција * Челичен лим со дебелина 0.5mm на таванот,дното и вратата. * Врата со ..
8,000.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гардеробер SUM 310W
* Метална конструкција * Челичен лим со дебелина 0.5mm на таванот, дното и вратата * Врата со в..
10,500.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Архивски ормар CR1233E
* Метален шкаф со 1 рафт со можност за подесување на висината * Дополнително појачана конструкциј..
11,400.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гардеробер двоен метален 80х40х120cm
Метален гардеробер со две врати.Уникатна брава за секоја врата.Отвори на вратите.Дел од плочата на в..
14,000.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Архивски ормар 90х40х185 см
4 полици со прилагодлива висина. Метал обоен во сива боја со дебелина од 0,6 мм.Димензии – 90 x..
15,000.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гардеробер SUS 322w
* Метална конструкција* Челичен лим со дебелина 0.5mm на таванот,дното и вратата.* Врата со вентилац..
15,015.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Архивски фиокар со 4 фиоки CR1232J
*Додатоци за складирање на висечки папки * Специјален механизам за безбедно користење кој не дозво..
16,740.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гардеробер двоен CR-1242-2J
* Гардеробер со место за закачалки и посебен дел за обувки * Челичен лим со дебелина 0.6mm * В..
17,220.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Архивски ормар 80х40х199 см
4 полици со прилагодлива висина. Метал обоен во сива боја со дебелина од 0,7 мм.Димензии – 80 x..
18,000.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Плакар затворен 80х36х109 cm
Изработен од висококвалитетна иверица во бела боја.Изработен е од две врати со 3 полици за организир..
18,300.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Архивски фиокар со 4 компактни фиоки CR1254J
* Додатоци за складирање на висечки папки * Специјален механизам за безбедно користење кој не дозв..
19,020.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Плакар отворен 104х40х150 см на тркала
Изработен од висококвалитетна иверица во бела боја.Изработен е со ABS рабови од 0,2 мм.Вратите ..
19,155.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Архивски ормар CR-1235L
* Метален шкаф со 4 рафтови за документи/папки * Рафтови со можност за подесување на висината * ..
20,520.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 21 (2 страници)