Отвор за кабли на површината
» Димензија: 140х180..
2,300.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Метален капак за кабли
» Димензија: 31.7х11.9х2.7..
2,750.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Маса Nova 600 x 600 x 400mm
Маса за состаноци НОВА со модерен, чист и функционален дизајн. Погодно е за секој канцелариски ..
8,650.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Фиокар Optima 415 x 500 x 638mm
Фиокар OPTIMA со чист и модерен дизајн, удобен за чување на различни работи на лесно и достапно мест..
9,100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Фиокар Optima 415 x 500 x 510mm
Фиокар Оптима, 415x500x510 mm со бела иверица и бела правоаголна рачкаДвојни тркала со големина:&nbs..
9,910.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Маса Amber 700 x 700 x 450mm
Ниска маса за состаноци AMBER со модерен, чист и функционален дизајн. Погодно е за секој канцел..
11,900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
HM7-ниска маса 120х60х45см
Ниска маса со хемиски отпорна меламинска термичка обвивка.Дебелина на масата: 36 mm, со раб 2 mm.Дим..
12,800.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Фиокар Nova A, 428x600x560 mm
Чист и модерен дизајн, погоден за складирање на лесен и достапен начинПовршина која е лесна за чисте..
12,985.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Биро Nova U 1200 x 700 x 740 mm
Чист и модерен дизајн, кој одговара на секоја канцеларија. Комбинација на комфор и стилПовршина..
13,500.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Ниска маса Nova Wood 700x480
» Иверка обложена со меламин. » Дебелина на површина 25мм, 2мм ABS раб. » Материјал на ногарки - цвр..
13,600.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
HMS03-ниска маса 120х60х45см
Маса за состаноци со чист и практичен дизајн, со стакло на површината, погодна за секој канцелариски..
13,780.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Narbutas T-EASY Биро, 1400 x 800 x 740 mm
Narbutas биро T-EASY, 1400 x 800 x 740 mm, бела површина, бели метални ногарки.Неутрален естетски ди..
13,940.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Mобилна прилагодлива маса Mobi 71х50х76-121см
» Подвижна работна маса со амортизер на гас. » Прилагодлива висина. » Материјал за работна површин..
14,305.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
HM7-ниска маса (со дополнителни бои) 120х60х45см
Ниска маса со хемиски отпорна меламинска термичка обвивка.Дебелина на масата: 36 mm, со раб 2 mm.Дим..
14,690.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
HM4 - Ниска маса 120x60x45см
Маса за состаноци со чист и практичен дизајн, погодна за секој канцелариски ентериер.Плочи обложени ..
14,730.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 66 (5 страници)