Канцелариска столица Felicia
- стабилна метална црна рамка - седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер,тапациран со висококвалит..
1,500.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Taurus nr layer
- стабилна метална црна рамка - седалка и потпирачка изработени од висококвалитетна пластика - з..
1,790.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Taurus nr s
- стабилна метална црна рамка - седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер,тапациран со еко кожа - ..
1,860.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Prizma Lux
Столот Prizma LUX е практично решение за канцеларии, конференциски сали, училишта и секаде каде е по..
2,005.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Taurus cr c
- стабилна метална хромирана рамка - седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер,тапациран со високок..
2,140.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Labor
- Табуретка во црна кожа- Гасен механизам/амортизер- Полипропеленова основа- Макс. тежина до 120 кг...
3,180.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Hocker 1991
- табуретка во црна кожа - гасен механизам - полипропиленова основа - препорачлива тежина на кори..
3,420.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Golf lx c
- канцелариски стол со висока потпирачка - регулирање на височината на столот - регулирање на висо..
3,780.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Prestige
- Детски стол со разнобојни мотиви- Тапациран со висококвалитетен текстил- Цврста и стабилна констру..
4,260.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Delux 22
- канцелариски стол со висока потпирачка - регулирање на височината на столот - регулирање на висо..
4,500.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Megane lx
- канцелариски стол со висока потпирачка - регулирање на височината на столот - регулирање на висо..
4,740.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица 1140 Asyn
- Работен стол со средно висока потпирачка- ASYN – асинхрон механизам за независно регулирање на аго..
5,040.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Monra
- Модерен конференциски стол со хромирана основа - Мрежаста потпирачка за грб со лумбална потпора ..
5,400.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Канцелариска столица Parma
Ергономска канцелариска стоица со лумбална поддршка. Седиште тапацирано со високо квалитетна текстил..
5,600.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Директорска столица Monti HB, тапациран, со еко кожа и мрежа
Комфорна висока подршка на грбот која е изработена од мрежа.Стабилна хромирана основа со 5 тркалца...
6,480.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 58 (4 страници)

Столици

Канцелариските столови се имаат сменето со текот на времето. Денес имаме голем број на канцелариски столови и ергономски столови за во канцеларија кои нудат максимален комфорт.

Ергономски канцелариски стол е стол кој е дизајниран да се прилагодува на човеково тело, овозможувајќи правилна положба и подобрено држење на телото зголемувајќи го комфорот за време на долги работни часови. Одкако столици за во канцеларија завземаат важна улога во нашиот живот и повеќе од важно е да избереме таква што ќе ни овозможи најголема удобност. Ова се 3 бенефити од избирање на ергономски столици за во канцеларија:

1.Зголемена продуктивност - Седење во неудобен стол може да предизвика болки во грбот, константо барајќи удбна позиција за седење со што ви се нарушува концентрацијата.
Ергономски канцелариски стол кој се прилагодува на твоето тело ќе направи да се чувствувате опушетено и фокусирано на работата.

2.Подобрено држење на телото и болки во грбот - Седењето во наведната позиција долг период од денот ќе предизвика напнатост на мускулите и лигаментите во пределот на грбот со што ќе резултираат големи болки во грбот. Со удобен ергономски канцелариски стол ќе му овозможите на вашето тело да се прилагоди на ергономска положба на тело.

3.Намален ризик врз здравјето - претходно споменавме како седењето е лошо за вас исто како и пушењето и дека има слични негативни ефекти врз вашето тело. Неудобна положба на седење ефектира со намалена циркулација на крвта што предизвикува згрутчување на крвта