Лампа за биро со звучник
ABS.Со 18 високосветлечки LED сијалички, со копче на допир и можност за подесување. Bluetooth пренос..
1,730.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ЛАМПА ЗА НА БИРО
- Дигитален LCD дисплеј (саат, аларм, датум и темепратура)- 3 интензитети на светлина 25%, 59% и 100..
2,505.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Лампа ActiVita Strip
- Дневна светлина за работа - 6 нивоа на светлина - ЛЕД светилка, осветлување од 590 лумени - ..
4,302.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Лампа ActiVita Pod+
-2 мода за осветлување: а) дневна светлина за работа - со која се зголемува нивото на енергија и ..
6,490.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Лампа ActiVita Strip+
- 3 мода за осветлување а) дневна светлина за работа - со која се зголемува нивото на енергија; ..
6,570.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 5 од вкупно 5 (1 страници)