Гел пенкало R-301 Classic Gel Stick 0.5
Класично гел пенкало со стандарден врв. Пенкалото има тонирано хексагоналено тело со удобно про..
13.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гел пенкало R-301 Spring Gel Stick 0.5
Класично гел пенкало со метално обложени елементи, стандарден врв и заменлива мина за мастило.Пенкал..
14.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гел пенкало R-301
Класично гел пенкало со метално обложени елементи, стандарден врв и заменлива мина за мастило.Пенкал..
15.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гел пенкало G-ICE
Гел пенкало со метално обложени елементи, истенчен врв и заменлива мина.Пенкалото има мат проѕирно о..
17.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Пенкало гел Р-301, механичко
Пенкало со гелно мастило со метални елементи, стандарден тип на врв. Пенкалото има транспарентн..
17.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гел пенкало BELLE
23.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гел Пенкало SMART
Пенкало со гел мастило со стандарден вид на врв и заменливо мастило. Пенкалото има затемнето проѕирн..
24.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гел пенкало G-Point
Класично пенкало со гел мастило Stick со метално обложени елементи, тенок врв од тип игла и заменлив..
26.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гел пенкало G-SOFT
Класично хемиско гел пенкало со "Soft Touch"мека обвивка, елементи обложени со метал, истенчен врв и..
26.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Nopyrus Пенкало без мастило-молив
Долготрајно пенкало без мастило од рециклирана хартија со капа со соодветна боја. Со пластика од пче..
30.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гел пенкало магично со гума R-301 Magic Gel 0.5
Гел пенкало со мастило кое се брише, стандарден тип на врвот и заменлива мина. Пенкалото има полу-пр..
30.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гел пенкало CHLOE
33.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Гел пенкало G-MAX
34.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Ролер пенкало
34.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 28 (2 страници)