Самолеплив пвц џеб A6
158 x 115 mmСо отвор на една од долгите страни.Закачете било каков А4 документ на скоро сите мазни п..
25.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Самолеплив пвц џеб A4
220 x 305 mmСо отвор на една од кратките страни.Закачете било каков А4 документ на скоро сите мазни ..
90.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Самолепливи џебови 60 х 100 мм, 10/1
- Изработен од ПВЦ- Силен лепак кој овозможува добро лепење на скоро сите мазни површини- Содржи 10 ..
150.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Самолепливи џебови 120 х 120 мм, 10/1
- Изработен од ПВЦ- Силен лепак кој овозможува добро лепење на скоро сите мазни површини- Содржи 10 ..
160.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Самолепливи пвц џебови 75 x 150 mm, 3/1
75 x 150 mmДизајнирани за содржини кои постојано се менуваат во регистраторите, папките, катало..
205.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Самолепливи пвц џебови 15 x 102 mm, 20/1
15 x 102 mmДизајнирани за содржини кои постојано се менуваат во регистраторите, папките, катало..
225.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Самолепливи пвц џебови 62 x 150 mm, 6/1
62 x 150 mmДизајнирани за содржини кои постојано се менуваат во регистраторите, папките, катало..
240.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 7 од вкупно 7 (1 страници)