Папка со 2 прстени за 150л. Vivid
Папка за А4 документи со 2 прстениКапацитет за 150 листовиКорици од флексибилeн полипропилен со дија..
100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со 2 прстени за 150л. Класик
Папка за А4 документи со 2 прстениКапацитет за 150 листовиКорици од флексибилен полипропилен 0,4мм..
100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со 2 прстени за 150л. Matt Pastel
Папка за А4 документи со 2 прстениКапацитет за 150 листовиКорици од флексибилен полипропилен 0,6мм..
115.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
папка со 2 прстени за 250 листови
Папка за А4 документи со 2 прстениКапацитет за 250 листовиКорици од флексибилен полипропилен ..
120.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
папка со 2 прстени за 250л. Класик
Папка за А4 документи со 2 прстениКапацитет за 250 листовиКорици од флексибилен полипропилен..
120.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
папка со 4 прстени за 150 листови
Папка за А4 документи со 4 прстениКапацитет за 150 листовиКорици од флексибилен полипропилен..
120.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со 2 прстени за 250 листови, МЕГАПОЛИС, A4
Папка А4, изработена од висококвалитетна пластика со површинска текстура "песок", на која отпечатоци..
125.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
папка со 4 прстени за 150 листови +џеб
Папка за А4 документи со 4 прстениКапацитет за 150 листовиКорици од флексибилен полипропиленДополнит..
130.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со 4 прстени за 150 листови, Неон, A4
Папка со прстени А4 е изработена од висококвалитетна пластика со дијагонална текстура, на која не се..
130.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
РЕГИСТРАТОР НАТУРАЛ Б5
Регистратор кој и покрај ниската цена е изработен од квалитетна сива лепенка и метален механизам со ..
130.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
РЕГИСТРАТОР НАТУРАЛ КАТАЛОГ 50
Регистратор кој и покрај ниската цена е изработен од квалитетна сива лепенка и метален механизам со ..
130.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
РЕГИСТРАТОР НАТУРАЛ СТАНДАРД 80
Регистратор кој и покрај ниската цена е изработен од квалитетна сива лепенка и метален механизам со ..
130.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со 4 прстени, Diagonal Vivid, A4
Папка со прстени А4 е изработена од висококвалитетна пластика со дијагонална текстура, на која не се..
135.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
РЕГИСТРАТОР ПВЦ БЕЗ КУТИЈА КАТАЛОГ 50
Регистратор изработен од цврст картон обложен со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита о..
138.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
РЕГИСТРАТОР ПВЦ БЕЗ КУТИЈА СТАНДАРД 80
Регистратор изработен од цврст картон обложен со ПВЦ материјал со што се обезбедува голема заштита о..
138.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 30 (2 страници)