Папка со копче А4 ErichKrause® Fizzy
Транспарентна папка од високо квалитетна пластика. Наменете за чување и пренос на мал број документи..
25.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со копче Б5 во боја Glossy Classic
Папката Плик Б5 изработена од висококвалитетна полупроѕирна пластика со сјајна текстура, на која отп..
25.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со зип патент ErichKrause® ПВЦ, B5, проѕирна
Заштитува документи од оштетување, прашина и влага.Дополнителен џеб за визит-карта.Патентот обезбеду..
30.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со зип патент ErichKrause® А4 во боја
Заштитува документи од оштетување, прашина и влага.Дополнителен џеб за визит-карта.Патентот обезбеду..
35.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со зип патент ErichKrause® ПВЦ, A4, проѕирна
Заштитува документи од оштетување, прашина и влага.Дополнителен џеб за визит-карта. Патентот обезбед..
35.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со копче, A4
Папка со копче A4 изработена од високо-квалитетна пластика, со мат текстура на која не се познаваат ..
50.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со патент
33.70 x 24.70 x 0.00 cm PVC..
70.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со ластик ErichKrause® Различни бои и текстури, А4
Дозволува складирање до 100 листови хартија.Трите преклопи ги штитат документите внатре...
75.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со копче ErichKrause® Classic, 8mm, A4
Папките се произведени од високо квалитетна пластика.Наменети се за чување и транспортирање на често..
105.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Папка со ластик Coolbox ErichKrause® Classic, 30mm, A4, различни бои
Наменето за употреба за транспорт на голем број документи.Ластикот ја држи папката затворена.Трите п..
120.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 22 (2 страници)

Папки со ластик, патент и копче

Папките со патент се многу практични во нашиот секојдневен живот. Можете да ги употребувате за чување најразлични предмети, како документи, ножици, лепила, пенкала, но и козметика и најразлични ситни предмети кои сакате да ви бидат организирани и секогаш при рака кога ќе ви затребаат.