Селотејп 19х33
Селотејп 19х33..
36.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Селотејп 38mm x 66 m транспарент
-Погоден за пакување во канцеларија и дома. -Димензии - 38 mm x 66 m, безбоен...
70.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Дуплофан 30х10 мм
Транспарентен дуплофан за трајно двострано лепење на различни материјали.Отпорен на влага и променли..
77.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
СЕЛОТЕЈП 48mmx50m, ТРАНСПАРЕНТ
Лепи на сите видови површини: хартија, пластика, дрво, стакло итн.Идеален за користење во индустриск..
80.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
СЕЛОТЕЈП 48mmx50m,МАТ
Лепи на сите видови површини: хартија, пластика, дрво, стакло итн.Идеален за користење во индустриск..
80.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КРЕП ТРАКА 38мм х 25 м
Креп трака за канцелариски и домашни цели.Отпорна на температурни промени и влажност.Погодна за паку..
138.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КРЕП ТРАКА 50х25 мм
Креп трака за канцелариски и домашни цели.Отпорна на температурни промени и влажност.Погодна за паку..
190.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Дуплофан 48х25 мм
Транспарентен дуплофан за трајно двострано лепење на различни материјали.Отпорен на влага и променли..
290.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ДРЖАЧ ЗА СЕЛОТЕЈП 50х66
Држач за селотејп за пакување, погодна за лента со дијаметар 76 mm. Максимална ширина на селотејп 50..
360.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Држач за селотејп 25х66
Држач за селотејп за на бироТешка основа и гумички кои гарантираат стабилностМаксимална ширина на се..
385.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Држач за селотејп 25х66 Rapesco
Држач за селотејп за на бироТешка основа и гумички кои гарантираат стабилностМаксимална ширина на се..
495.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Држач за селотејп 50х66 Rapesco
Држач за селотејп кој е идеален за пакување картони и пратки на големо. Челичната конструкција и ерг..
790.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 14 од вкупно 14 (1 страници)