КУТИЈА 220x135x70mm
Направенa од кафеав трослоен микро-брановиден картон. Големина - 220x135x70mmМаксимална носивос..
65.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КУТИЈА 235x200x85mm
Направенa од кафеав трослоен микро-брановиден картон. Големина - 235x200x85mmМаксимална носивос..
65.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КУТИЈА 300x300x100mm
Направенa од бело/кафеав трослоен микро-брановиден картон. Големина - 300x300x100mm..
70.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КУТИЈА 270x175x100mm
Направенa од кафеав трослоен микро-брановиден картон. Големина - 270x175x100mmМаксимална носиво..
80.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КУТИЈА 360x240x70mm
Направенa од кафеав трослоен микро-брановиден картон. Големина - 360x240x70mmМаксимална носивост: 5к..
100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КУТИЈА 470x320x270mm
Направенa од кафеав трослоен микро-брановиден картон. Големина - 470x320x270mm..
130.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КУТИЈА 600x400x400mm
Направенa од кафеав трослоен микро-брановиден картон. Големина - 600x400x400mm..
225.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Количка за товар
3,400.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 9 од вкупно 9 (1 страници)