ФОЛИЈА СО ВОЗДУШНИ ПЕРНИЧИЊА 100cm x 5m
Фолија со меурчиња за пакувањеширина 100 смдолжина 5 м..
305.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
СТРЕЧ ФОЛИЈА 2КГ
Тежина 2 кг.Дебелина 23 мик.Ширина 50 смДолжина 123 мТежина на хилзна 650-700 гр. ..
600.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ХАРТИЈА ДВОСЛОЈНА, 100cm x 15m
Хартија за пакувањеброј на слоеви 2ширина 100 смдолжина 15 м..
800.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
СТРЕЧ ФОЛИЈА 3КГ
Тежина 3 кг.Дебелина 23 мик.Ширина 50 смДолжина 225 мТежина на хилзна 650-700 гр...
900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 4 од вкупно 4 (1 страници)