Корпа за отпадоци метална со капак и ножна педала 12л
Капацитет: 12 l.Материјал: Инокс.Димензии: 25 x 35.2 cm...
1,275.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Корпа пепелник
2,300.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Корпа за отпадоци метална со капак и ножна педала 30л
Капацитет: 30 l.Материјал: Инокс.Димензии: 31.7 х 45 cm...
2,565.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Корпа за отпадоци со посебни прегради, со педала, пластична, 70 L
Пластична корпа со посебни преградиДизајнирана за стакло..
3,045.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Корпа за отпадоци, 50 литри
Дијаметар: врв 430mm / дно 350 mmВисина: 490 mm..
3,225.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 9 од вкупно 9 (1 страници)