ПЛУТАНА ТАБЛА 30х40 СО ДРВЕНА РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Дрвена рамка и обезбеден комплет за закачу..
280.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПЛУТАНА ТАБЛА 60х40 СО ДРВЕНА РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Дрвена рамка и обезбеден комплет за закачу..
435.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ФЕЛЦНА ТАБЛА, 30х40, АЛУМИНИУМСКА РАМКА
Фелцна површина ,алуминиумска рамка и обезбеден комплет за закачување...
450.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПЛУТАНА ТАБЛА 60х40 СО АЛ.РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за..
660.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Плутана табла 80х60 со дрвена рамка
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Дрвена рамка и обезбеден комплет за закачув..
735.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ФЕЛЦНА ТАБЛА 80х60, АЛУМИНИУМСКА РАМКА
Фелцна површина ,алуминиумска рамка и обезбеден комплет за закачување...
955.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПЛУТАНА ТАБЛА 80х60 СО АЛ.РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за..
1,030.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПЛУТАНА ТАБЛА 60х90 СО ДРВЕНА РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Дрвена рамка и обезбеден комплет за закачу..
1,060.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Плутана табла 120х80 со дрвена рамка
Плутана табла за забелешки.Природна дрвена рамка.Тежина 2,6кгДоаѓа заедно со патенти и сет за монтир..
1,370.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПЛУТАНА ТАБЛА 120х80 СО АЛ.РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за..
1,570.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПЛУТАНА ТАБЛА 150х100 СО ДРВЕНА РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Дрвена рамка и обезбеден комплет за закачу..
2,665.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПЛУТАНА ТАБЛА 150х100 СО АЛ.РАМКА
Само - обновувачка плутана површина. Меко плутано јaдро. Алуминиумска рамка и обезбеден комплет за..
4,170.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Плутана табла 120x160 со алуминиумска рамка
Плутана табла за забелешки со алуминиумска рамка и сиви пластични ивици.Тежина 4,9кгДоаѓа заедно со ..
4,240.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 13 од вкупно 13 (1 страници)

Плутани и Фелцни табли

    Класичниот дизајн на нашите плутани и фелцни табли ви овозможува да оставите уникатен, личен печат во домот, канцеларијата или работниот простор. Истакнете ги сите важни документи, белешки, потсетници или внесете топлина во динамичната работна атмосфера така што ќе ги закачите омилените фотографии и спомени. Квалитетни и практични, нашите плутани табли се прв избор за канцелариите, домовите, училиштата, болниците, студентските домови и институции.

                Изработени се од меко плутано јадро кое има ефект на самообновување, што обезбедува издржливост и долготрајност на производот. Од широкиот избор на модели кои ги нудиме, можете да одберете табла со класична дрвена рамка за чувство на топлина и романтичен призвук во просторот или цврста алуминиумска рамка која совршено го комбинира класичниот и модерен изглед.

                Таблите ги добивате со додатоци за закачување на ѕид, а ваше е само да ја одберете идеалната големина која одговара на вашите потреби.