БЕЛА МАГНЕТНА ТАБЛА,30х40 ДРВЕНА РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
460.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
МАГНЕТНА ТАБЛА ВО БОЈА 36x36cm
Rexel магнетана табла во боја со димензија -36 x 36 см. Содржи 2 магнета,светкав лесно бришеч..
640.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА, МАГНЕТНА , 40х60cm ДРВЕНА РАМКА
Табла со бела лакирана површина и дрвена рамка на која може да се пишува со маркер...
670.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА, 40х60 СО АЛ.РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
1,080.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА, МАГНЕТНА , 80х60mm ДРВЕНА РАМКА
Табла со бела лакирана површина и дрвена рамка на која може да се пишува со маркер...
1,195.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА, 80х60 СО АЛ.РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
1,420.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА, 90х60 СО АЛ.РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
1,690.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА, МАГНЕТНА , 120х80cm ДРВЕНА РАМКА
Табла со бела лакирана површина и дрвена рамка на која може да се пишува со маркер...
2,225.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Бела табла со алуминиумска рамка 120 х 80 цм
Површинa: керамички челик. Алуминиумска рамка, сребрена финиш (анодизирана). Таблите со магнетна пов..
2,860.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ФЛИПЧАРТ ТАБЛА 70 x 100
- површина од меламин без рамки - магнетна основа - адаптибилна висина - држач за маркери - ..
4,640.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Бела табла со алуминиумска рамка 150 х 100 цм
Површинa: керамички челик. Алуминиумска рамка, сребрена финиш (анодизирана). Таблите со магнетна пов..
5,825.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ФЛИПЧАРТ ТАБЛА 70 x 100
- бела табла за суво бришење со алуминиумска рамка- три ногарки од сиво офарбан алуминиум- прилагодл..
6,780.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА, 120х180 СО АЛ.РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
6,890.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Бела табла со алуминиумска рамка 180 х 90 цм
Површинa: керамички челик. Алуминиумска рамка, сребрена финиш (анодизирана). Таблите со магнетна пов..
7,800.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
БЕЛА ТАБЛА МАГНЕТНА, 100х200 СО АЛ.РАМКА
Бела магнетна табла со бела лакирана површина на која може да се пишува со маркер и да се прикачуваа..
7,870.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 21 (2 страници)

Бели табли

Запишете ги сите важни мисли или прикачете белешки, организирајте работен состанок на кој ќе разменувате идеи, создадете визуелно впечатлив распоред на работните задачи, одржете интересна и динамична презентација. Списокот на нешта кои може да ги направите со помош на нашите магнетни табли е навистина долг. Белата боја на таблата остава впечаток на чиста и уредна површина и се вклопува во секој простор.

Таблите се изработени од високо издржлива магнетна плоча, со можност за рамка од квалитетен дабов медијапан или цврст алуминиум и мазна површина за суво бришење, па вие ќе пишувате брзо и лесно, а ќе избришете за само неколку секунди, без дополнителен неред.

Со употребата на различни магнети и магнетни додатоци, идеални за прикачување документи или фотографии вашата креативност нема да познава граници.