Поништувач на хартија DAHLE ShredMATIC® 90
• Интелигентен уништувач на документи за употреба на биро• Работи без масло и одржување• Сецкањето н..
25,700.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија DAHLE ShredMATIC® 150
• Интелигентен поништувач на документи за автоматско напојување со автоматски внесувач на хартија за..
37,790.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Автоматски поништувач на хартија IDEAL 8280 c/c
• Патентиран систем за автоматско поништување со капацитет до 150 листови (А4, 80гр.)• Контролна пан..
50,675.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија DAHLE ShredMATIC® 300
• Интелигентен поништувач на документи за автоматско напојување со автоматски внесувач на хартија за..
50,865.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија DAHLE ShredMATIC® 300 P5
• Интелигентен поништувач на документи за автоматско напојување со автоматски внесувач на хартија за..
51,330.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Автоматски поништувач на хартија IDEAL 8285 c/c
IDEAL 8285 C/C 1. Патентиран систем за автоматско поништување со капацитет до 150 листови (А4, ..
63,200.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија IDEAL 2445
1. Електронски контролиран безбедносен транспарентен капак со кој се обезбедува механичка и електрон..
67,955.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 7 од вкупно 7 (1 страници)