Поништувач на хартија Rexel momentum S206 S/C
1. Мултифункционален прекинувач со индикатор светло за работна состојба2. Индикатор за потребен пер..
4,410.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија IDEAL 8220
Персонален поништувач 1.Мултифункционален прекинувач со три позиции напред/стоп/назад 2.Корпа со п..
6,340.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија Rexel momentum X308 C/C
1. Мултифункционален прекинувач со индикатор светло за работна состојба2. Корпа со прозор - се глед..
6,390.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија Rexel momentum X406 C/C
1. Мултифункционален прекинувач со индикатор светло за работна состојба2. Корпа со прозор - се глед..
6,925.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија IDEAL 8240 c/c
Персонален поништувач 1. Мултифункционален прекинувач со индикатор светло за три позиции напред/сто..
8,090.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија IDEAL 2220
Персонален поништувач 1.Мултифункционален прекинувач со три позиции напред/стоп/назад 2.Безбедносе..
10,460.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија Rexel momentum X312 C/C
1. Контролен панел на допир со индикатор светла2. Систем против заглавување, автоматски запира и ја ..
10,990.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија Rexel momentum X410 C/C
1. Контролен панел на допир со индикатор светла2. Систем против заглавување, автоматски запира и ја ..
11,905.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија IDЕАL 2245 c/c
Персонален поништувач 1.Мултифункционален прекинувач со три позиции напред/стоп/назад 2.Безбедносе..
19,790.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Поништувач на хартија ИДЕАЛ 2270 c/c
Поништувач на хартија наменет за 1-3 корисници во една канцеларија ; 1. Мултифункционален прекин..
33,260.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 10 од вкупно 10 (1 страници)