РЕЗЕРВНИ НОЖИЊА ЗА НОЖ ЕЛЕКТРОН 2/1
Сет од 2 ножиња за сечење, наменети за моделите на Fellowes: Neutron, Neutron Plus, Proton и Electro..
445.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
РЕЗЕРВНИ НОЖИЊА ЗА НОЖ ЕЛЕКТРОН 3/1
Сет од 3 ножиња за сечење, наменети за моделите на Fellowes: Neutron, Neutron Plus, Proton и Electro..
540.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нож за хартија SmartCut A100
SmartCut A100 дизајниран за помали канцеларии или хоби корисници, е повеќенаменски нож за сечење хар..
1,275.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нож за хартија SmartCut A200
SmartCut A200 дизајниран за помали канцеларии или хоби корисници, е повеќенаменски нож за сечење хар..
1,705.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нож за хартија SmartCut A300
Лесен и повеќенаменски нож за сечење хартија кој нуди можност за избор помеѓу 3 ножиња за: право и б..
2,020.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нож за хартија SmartCut A400
Стабилен и прецизен нож за сечење хартија кој нуди можност за избор помеѓу 3 ножиња за: право и бран..
2,585.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
НОЖ ЗА ХАРТИЈА IDEAL 1030
Ергономичен лизгачки нож за А4 хартија, изработен од цврста пластика и гумени потпирачи. Одличен при..
2,880.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
НОЖ ЗА ХАРТИЈА IDEAL 1031
Ергономичен лизгачки нож за А3 хартија, изработен од цврста пластика и гумени потпирачи. Одличен при..
3,335.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нож за хартија SmartCut A425
Нож за сечење хартија кој располага со нов систем за лесен избор помеѓу 4 ножиња за: право и бранови..
3,411.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
НОЖ ЗА ХАРТИЈА А1
Одличен лизгачки нож како решение за повремено сечење на хартија со големина и до А1 формат. Вистинс..
4,045.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Нож за хартија SmartCut A445
Нож за сечење хартија кој располага со нов систем за лесен избор помеѓу 4 ножиња за: право и бранови..
4,555.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
НОЖ ЗА ХАРТИЈА IDEAL 1133
Атрактивен нож гилотина за А4 хартија, одличен за изработка на Вашите фотографии во што од помош ќе ..
5,350.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
НОЖ ЗА ХАРТИЈА IDEAL 1142
Атрактивен нож гилотина за А3 хартија, одличен за изработка на Вашите фотографии во што од помош ќе ..
7,780.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
НОЖ ЗА ХАРТИЈА IDEAL 1043
Нож гилотина за А4 формат хартија 1.Транспарентен граничник изработен од Lexan преку кој може да се..
11,930.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
НОЖ ЗА ХАРТИЈА IDEAL 1046
Нож гилотина за А3 формат хартија 1.Транспарентен граничник изработен од Lexan преку кој може да се..
11,930.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 19 (2 страници)