Скалпел 9мм ПВЦ
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечење.Пластично тело во различни бои.Погодно з..
22.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел 18мм ПВЦ
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечење.Пластично тело во различни бои.Погодно з..
40.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел 9 мм
47.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел Universal, 9 mm
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечењето и пластично делче за безбедност при за..
65.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел Universal, 18 mm
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечењето и пластично делче за безбедност при за..
110.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел Arrow, 9 mm
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечењето и пластично делче за безбедност при за..
115.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел 18мм, пластичен со метална шина
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечење.Пластично тело во различни бои.Погодно з..
150.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел Arrow, 18 mm
Скалпел со механизам за заклучување за стабилност во сечењето и пластично делче за безбедност при за..
165.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
НОЖ ЗА СКАЛПЕЛ ТРАПЕЗЕН 18мм 10/1
трапезни ножеви за склалпел од моделите Дахле 10890, 10891, 10892,  (сет од 10 ножеви)..
390.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Скалпел 18мм метален Дахле 10890
Скалпел метален индустриски со трапезно сечилоЦелосно метален скалпел со трапезен нож за пакети и де..
1,030.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 16 (2 страници)