Машина за укоричување со спирала GBC C100
Укоричувањето неможе да биде поедноставно. Апаратот GBC C100 е идеален кога се потребни повремени ук..
3,202.00 ден
Машина за укоричување со спирала GBC C110
Со апаратот GBC C110 укоричувањето неможе да биде поедноставно, идеален кога се потребни повремени у..
6,580.00 ден
Машина за укоричување со спирала PULSAR 300
Машина наменета за поголеми компании кои имаат почеста потреба од укоричување на материјали со дебел..
11,875.00 ден
Машина за укоричување со спирала RECO PB 4
Машина за укоричување со пластични спирали со фино изработена метална основа; * фиока од предната ..
11,990.00 ден
Машина за укоричување со спирала GBC C200
Апаратот GBC C200 е одличен за канцеларии со редовни потреби за укоричување. Уникатниот начин за лес..
12,295.00 ден
Машина за укоричување со спирала RECO PB 6
Машина за укоричување со пластични спирали со фино изработена метална основа; * фиока од предната ..
17,325.00 ден
Машина за укоричување со спирала RENZ Combinette
    Машина за укоричување со пластични спирали.капацитет на спојување: мах.480листовикапац..
20,075.00 ден
Машина за укоричување со спирала GBC C210
Апаратот GBC C210 е одличен за канцеларии со фреквентни потреби за укоричување. Уникатниот начин на ..
20,130.00 ден
Прикажани 1 до 8 од вкупно 8 (1 страници)