Машина за термо укоричување TB 250
Машина за термо укоричување на материјали со формат до А4, која дава професионален изглед на укорич..
8,115.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Прикажани 1 до 1 од вкупно 1 (1 страници)