КРПА ОД МИКРОФИБЕР
Микрофибер крпа за ефикасно чистење на отисоци од прсти, прашина, нечистотија Идеална за компјутерск..
105.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПЕНА ЗА ЧИСТЕЊЕ ЕКРАН 400ML
Антистатик и антибактериска пена за чистење на стаклени површини на монитори, фотокопири, скенери, ..
165.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ТЕЧНОСТ ЗА ЧИСТЕЊЕ LCD, 250ML
Гел за чистење на LCD / TFT екрани, лаптопи, скенери и стаклени површини. Содржина: 250ml Пред ч..
220.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
МАРАМИЦИ ЗА МОНИТОР 1/100
Влажни марамици, особено дизајниран за чистење на LCD / TFT екрани на лаптопи, монитори, GPS уреди, ..
230.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ВОЗДУХ КОМПРИМИРАН ЗА ЧИСТЕЊЕ ТАСТАТУРА 400мл
Со силно дување воздух се чисти прашина и мали честички од било која канцелариска техника и електрон..
235.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Марамици универзални, 20х13cm, Платинет
Влажни марамици за чистење монитор, тастатура, калкулатори, телефони, управувачки конзоли и т.н...
235.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Средство за ЛЦД екрани 125мл + микрофибер крпа 15х18cm
Комплет за чистење на екраните на допир / ЛЦД-екраните - крпа + течност. Ефективно чистење на екран..
280.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Сет за чистење LCD
Сет гел со микрофибер крпаАнтистатик и антибактериска гел за чистење на стаклени површини на монитор..
345.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ СМАРТФОН
-20 мл. спреј и микрофибер крпа за чистење на екрани -Примена: за чистење екрани на мобилни телефони..
346.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
КРПА ОД МИКРОФИБЕР 5/1
Микрофибер крпа за ефикасно чистење на отисоци од прсти, прашина, нечистотија Идеална за компјутерс..
385.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
СЕТ ЗА ЧИСТЕЊЕ ТВ
120 мл спреј за екран и микрофибер крпа Минимална содржина на алкохол, помалку од 1%..
600.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ВОЗДУХ КОМПРИМИРАН ЗА ЧИСТЕЊЕ, Незапалив 400мл
Со силно дување воздух се чисти прашина и мали честички од било која канцелариска техника и електрон..
1,380.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 12 од вкупно 12 (1 страници)