Калкулатор PC-111
LCD дисплеј со 8 цифриГумени копчињаМемориски копчињаАвтоматско исклучувањеФутрола Основни функцииДи..
205.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор DC-308N
- пластични копчиња- мемориски копчиња- димензија: 131x100x20мм..
365.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор EXXO EC-16
Калкулатор со димензии 146mm x 104mm12 бројки, широк дисплеј, двојно напојување..
375.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор ERICH KRAUSE DC312-12
- пластични копчиња- мемориски копчиња- копче за бришење- димензија: 134x107x20мм..
400.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Catiga ch 109
- гумени копчиња- димензија: 115x73x9мм..
430.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon LS-39E, пренослив, сив
Пренослив калкулатор со 8 цифри.Функција за конверзија на ЕУРО.Заштитна тврда обвивка од 360 степени..
435.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Пренослив калкулатор Canon LS-270H, сив
Пренослив калкулатор со 8 цифри.Екран: Екстра голем LCD екран.Големина на екранот: 38,6 x 19,7 mm.Го..
435.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор EXXO EC-17
Калкулатор со димензии 158mm x 132mm12 бројки, широк дисплеј, двојно напојување..
475.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор KC300-12
- LCD екран со 12 цифри- пластични копчиња- мемориски копчиња- копче за бришење- димензија: 141x107x..
515.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор DC-4412N
Електронски калкулатор од пластика со 12-цифрен LCD екран. Има мемориски клуч. Оптималниот сет на фу..
540.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор DC-4512
Електронски калкулатор од пластика со 12-цифрен LCD екран со акрилна обвивка. Има два мемориски клуч..
540.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор CC 352
- LCD дисплеј со 12 бројки- пластични копчиња- копчиња за децимали- копче за бришење- димензија: 162..
560.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор DC777-14
- LCD дисплеј со 14 бројки- пластични копчиња- двојни мемориски копчиња- копче за бришење- копчиња з..
577.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор DC414-14
- LCD дисплеј со 14 бројки- пластични копчиња- двојни мемориски копчиња- копче за бришење- копчиња з..
585.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 36 (3 страници)