Калкулатор со лента Canon P1-DTSII
-Рачниот калкулатор Canon P1-DTSII гарантира лесна работа, минимално одржување и чисти, видливи прин..
2,255.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор со лента Citizen CX-32N
- дисплеј со 12 бројки - напојување со батерии или адаптер- пластични копчиња - функции тах +/-- коп..
4,795.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за печатење со лента за на биро од Canon MP120-MG, печатење во две бои
Овој 12-цифрен калкулатор со дисплеј во две бои и печатење во две бои. Еколошки дизајн за професиона..
5,960.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор со лента Citizen CX-123N
- дисплеј со 12 бројки - напојување електрично- пластични копчиња - функции тах +/-- копчиња за д..
7,140.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon MP1211 со хартиена лента, LTSC Office Printing
12-цифрен калкулатор со лента Екран со две бои: зелена за парни и црвена за непарни броеви.Голе..
9,725.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за печатење од Canon MP 1411-LTSC, со лента со мастило, бела
14-цифрен калкулатор за печатење со лента за мастило.Екран со две бои: зелена за парни и црвена за н..
11,455.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 8 од вкупно 8 (1 страници)