Хефталица S-3
Канцелариска практична хефталица за мах.10 листови..
58.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ХЕФТАЛИЦА МИНИ
Хефталица за мах.20 листови ..
60.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Мини хефталица №10 Compact, до 15 листа
Мини-хефталица со вграден отстранувач на хефт иглици произведен од пластика отпорна на удари и опрем..
62.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хефталица DESCO 1
Столна хефталица за мах. 10 листови..
65.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Мини хефталица №24/6 Compact, до 20 листа
Мини-хефталица со вграден отстранувач на хефт иглици произведен од пластика отпорна на удари и опрем..
90.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хефталица ELEGANCE 10
Столна хефталица за мах.10 листови..
98.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хефталица №10 D1, до 20 листа
Хефталица со вграден отстранувач на хефт иглици произведен од пластика отпорна на удари опремена со ..
105.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хефталица №10 D2, до 20 листа
Хефталица со вграден отстранувач на хефт иглици произведен од пластика отпорна на удари опремена со ..
135.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хефталица SKRE BIT
Канцелариска практична хефталица за мах.10 листови..
150.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хефталица DESCO 2
Столна хефталица за мах. 30 листови..
163.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хефталица №24/6 Elegance Half-strip, до 30 листа
Хефталицапроизведена од пластика отпорна на удар опремена со висококвалитетен челичен механизам. Има..
177.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Мини хефталица №24/6 + Дехефталица + 3 кут. Хефт иглици
Мини-хефталица со вграден отстранувач на хефт иглици произведен од пластика отпорна на удари и опрем..
180.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хефталица DESKO 3
Столна хефталица за мах. 30 листови..
200.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ХЕФТАЛИЦА
230.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Хефталица S-130
Хефталица клешта за мах.10 листови ..
240.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 23 (2 страници)