ПРОЕКЦИОНО ПЛАТНО , 155х155
-Стилско куќиште во кое платното стои собрано и заштитено од сонце, прашина и механички оштетувањ..
3,925.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Ласерски покажувач
Префрлање од улога на презентер во компјутерско глувче за подобра контрола на презентацијата и добив..
4,130.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПРОЕКЦИОНО ПЛАТНО, 155х155 , МОБИЛНО
-Тенко куќиште со ногарки кои се собираат за лесен транспорт на проекционото платно; -Три ногар..
5,410.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПРОЕКЦИОНО ПЛАТНО, 180х180, МОБИЛНО
-Тенко куќиште со ногарки кои се собираат за лесен транспорт на проекционото платно; -Три ногарки..
6,690.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПРОЕКЦИОНО ПЛАТНО, 203х203
-Стилско куќиште во кое платното стои собрано и заштитено од сонце, прашина и механички оштетувања;..
9,535.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПРОЕКЦИОНО ПЛАТНО, 200х200, МОБИЛНО
-Тенко куќиште со ногарки кои се собираат за лесен транспорт на проекционото платно; -Три ногарки..
10,875.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПРОЕКЦИОНО ПЛАТНО, 244х244
-Стилско куќиште во кое платното стои собрано и заштитено од сонце, прашина и механички оштетувања;..
12,960.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Графоскоп QUADRA 250 XLS
Графоскоп првенствено наменет за училишна примена.Проекционата глава може да се врти 360` со што се ..
16,140.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 11 од вкупно 11 (1 страници)