Алкални батерии АА 1,5V 1/4
Голем капацитет и трајност.Тип: LR6 / AAКапацитет: 2800 mAh Волтажа: 1.5V Пакување: 4 парчиња..
105.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Батерија 9V, 6LR61, Платинет
Високо квалитетни Платинет алкални батерииГолем капацитет и трајностТип: 9V / 6LR61Капатитет: 560 mA..
170.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Батерии D, 1/2, 1.5V, LR20, Платинет
Високо квалитетни Платинет алкални батерии Голем капацитет и трајност.Тип: LR20Капацитет: 12000..
235.00 ден
  • cartcart
  • wishlistwishlist
  • previewpreview
Прикажани 1 до 11 од вкупно 11 (1 страници)