Шифра: S-81005
Залиха: Достапно
Пакување: 50 / пар. во кутија
215.00 ден
5 или повеќе за 204.25 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Алуминиумско хемиско пенкало со механизам на вртење. Тач врв од силикон. Метална клипса во сјајна хромирана боја. Лакирано тело со сјаен финиш. Сино мастило. 

ø10 x 142 mm | Кутивче: 175 x 41 x 20 mm