Производител: Made in EU
Шифра: R-12574
Бонус поени: 1
Залиха: Достапно
Пакување: 1000 / пар. во кутија
42.00 ден
5 или повеќе за 39.90 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Ø 0,8x14,2 cm

- со сино мастило