Производител: IDEAL - Germany
Шифра: I417
Бонус поени: 452
Залиха: Достапно
30,138.00 ден
2 или повеќе за 28,631.10 ден

Количина

Icon Прашај за производот

Прочистувачи на воздух со AEON Blue® систем за прочистување - го прочистува внатрешниот воздух поефективно во споредба со скоро секој друг прочистувач. Во IDEAL се вклопени HEPA и плазма филтерот во еден компактен дел. Успешно ги елиминираат честичките од воздухот како што се: прав, полен и други алергенси, вируси и бактерии, спори од мувла, влакна од животни, дим од цигари како и хемиска пареа и мириси. Дополнително, го збогатува воздухот со негативно наелектризирани јони. Прочистен и јонизиран воздух - едноставен и природен принцип со освежувачки резултати: животворни ефекти на умот и телото, зајакнување на имолошкиот систем како и заштита од оштетување на клетки и предвремено стареење, замор или заболувања. И сето ова во еден апарат кој работи со многу ниска потрошувачка на енергија и е многу тивок - оптимален за употреба на пример во канцеларија, спална соба или медицински практики - каде и да барате идеален внатрешен воздух.

1. HEPA филтер за прав
2. Активен јаглероден филтер за мирис
3. Јонизатор со можност на избор
4. Микробиолошка заштита
5. Автоматска работа
6. Технологија на интелигентен сензор
7. Ниска потрошувачка на енергија
8. Тивка работа
9. Препорачано за особи со проблеми со алергииСпецификации
димензии (мм) 470x350x210мм
тежина 8кг
површина на просторија 45 m2
проток на воздух 85-500 m3/h
брзина на вентилатор 4 брзини
јачина на мотор (W) 11 /20 /40 /110
бучава при работа (dB) 27 /38 /50 /60