ФОТОКОПИРНА ХАРТИЈА А4 - All copy
- белина: 138 - 80гр./м2, - дебелина: 103 микрони- А4 формат,- непрозирност - 80%- пакување: 500 лис..
Прикажани 1 до 2 од вкупно 2 (1 страници)