ДРВЕНИ БОИЦИ 1/6
..
Патенти обложени со месинг, 7мм
Метални патенти произведени од челик со висок квалитети подобрени карактеристики.Пригодни за повеќе ..
Гума Nice Little Thing
Мека, класична гума за бришење.Произведена од модерна, еколошка и хипоалергена термопластична гума (..
Гума Pixel
0.00 ден
Мека, класична гума за бришење.Произведена од модерна, еколошка и хипоалергена термопластична гума (..
Коректор Extra, со четкичка, 20 g
Течност за корекција во боја на хартија брзо сушење. Одличен резултат за мастило од било кој вид и б..
Метален шестар со молив ErichKrause® Училишен, 123mm
 Метален шестар со молив. Максимален радиус 18,5cm.Универзалната рачка да се црта со различни д..
Патенти, разнобојни, 7мм
Разнобојни патенти произведени од високо квалитетна челична жица со подобрени карактеристики.Пригодн..
Хемиско пенкало R-301 Classic Stick 1.0
Класично хемиско пенкало со стандарден врв и заменливо мастило. Пенкалото има транспарентно шестоаго..
Алуминиумска острилка Ferro Color
Острилката за молив е со светли бои, во метално куќите и со ергономски простор за држење.Острилката ..
Гел пенкало G-ICE
Гел пенкало со метално обложени елементи, истенчен врв и заменлива мина.Пенкалото има мат проѕирно о..
Гел пенкало G-Point
Класично пенкало со гел мастило Stick со метално обложени елементи, тенок врв од тип игла и заменлив..
Гел пенкало G-SOFT
Класично хемиско гел пенкало со "Soft Touch"мека обвивка, елементи обложени со метал, истенчен врв и..
Гел пенкало Magic Rhombs
Класично гел пенкало со "Soft Touch"мека обвивка, елементи обложени со метал, истенчен врв и заменли..
Графитен шестоаголен молив со гума ErichKrause® Amber 100 HB
Класичен шестоаголен молив од дрво со црна мина и гума за бришење.Тврдина HB.Специјалната импрегнаци..
Прикажани 1 до 15 од вкупно 521 (35 страници)