Џебен калкулатор Canon AS-8
8-битен џебен калкулатор.Компактен и лесен, со елегантен облик.Горниот и долниот дел, како и тврдиот..
235.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за десктоп Canon AS-220RTS, сив
12-цифрен десктоп калкулатор.Дисплеј: LCD.Функции: Корен квадрат, збир, процент, пресметки на данок,..
720.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon AS-1200
12-цифрен десктоп калкулатор.Екран: LCD.Големина на екранот: 91,5 x 23,8 mm.Големина на симболот на ..
765.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon Engineering F605GHWB, црн
10-цифрен инженерски калкулатор.Екран: LCD, 10+2 (до 16 цифри внатрешна пресметка)Функции: корен ква..
880.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за десктоп Canon LS-100KM
10-цифрен десктоп калкулатор.Екран: LCD.Големина на екранот: 59 x 18 mm.Големина на симболот на екра..
880.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор математички Citizen SR-260
- дисплеј со 12 бројки - напојување со батерии LR44- пластични копчиња - напредни математички функци..
925.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon AS-2400, 14-цифрен
14-цифрен десктоп калкулатор.Дисплеј: LCD.Големина на екранот: 91,5 x 23,8 mm.Големина на симболот н..
1,005.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор математички Citizen SR-270
- дисплеј со 12 бројки- пластични копчиња - напредни математички функции (236) - диме..
1,005.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за десктоп Canon HS-20TSCDBL, сив
12-цифрен десктоп калкулатор.Голем LCD дисплеј.Функции: корен квадрат, износ, процент, даночни пресм..
1,120.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор математички SHARP EL531TH
Калкулатор со 273 математички функции наменед за средношколци.Дисплеј во 2 реда кој  ви овозмож..
1,145.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon Engineering F-715SG
10-цифрен инженерски калкулатор.Екран: LCD, 10+2 (до 16 цифри внатрешна пресметка)Функции: корен ква..
1,215.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор за десктоп Canon LS-123K
Мини десктоп калкулатор со двојно напојување и функција за пресметување данок.Навалување на екранотЗ..
1,285.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon WS-1210T, црна
12-цифрен десктоп калкулатор.Голем LCD дисплеј.Големина на екранот: 76 x 18 mm.Големина на симболите..
1,480.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Калкулатор Canon Engineering F-718SGA, црн
18-цифрен инженерски калкулатор.LCD дисплејГолемина на екранот: 86 x 21 mm.Функции: корен квадрат, з..
1,500.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Canon калкулатор F-789SGA, 18-цифрен
12-цифрен инженерски калкулатор.Големина на екранот: 86 x 21 mm.Функции: корен квадрат, збир, процен..
1,615.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 21 (2 страници)