Подлога за маса 75х50 cm
изработена од рециклирана пластикабез мирис, ослободено од токсинивиска отпорност на гребењепогодна ..
1,825.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Маса Nova 600 x 600 x 400mm
Маса за состаноци НОВА со модерен, чист и функционален дизајн. Погодно е за секој канцелариски ..
7,700.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Фиокар Optima 415 x 500 x 638mm
Фиокар OPTIMA со чист и модерен дизајн, удобен за чување на различни работи на лесно и достапно мест..
9,100.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Фиокар Optima 415 x 500 x 510mm
Фиокар Оптима, 415x500x510 mm со бела иверица и бела правоаголна рачкаДвојни тркала со големина:&nbs..
9,910.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Маса Amber 700 x 700 x 450mm
Ниска маса за состаноци AMBER со модерен, чист и функционален дизајн. Погодно е за секој канцел..
10,900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Маса Air 1200 x 1200 x 740mm
Работна површина со дебелина од 25 мм и 2 мм ABS-рабови.Нозе - метална конструкција со големина ø 12..
11,600.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Биро Nova U 1200 x 700 x 740 mm
Чист и модерен дизајн, кој одговара на секоја канцеларија. Комбинација на комфор и стилПовршина..
12,000.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Фиокар Nova A, 428x600x560 mm
Чист и модерен дизајн, погоден за складирање на лесен и достапен начинПовршина која е лесна за чисте..
12,985.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Narbutas T-EASY Биро, 1400 x 800 x 740 mm
Narbutas биро T-EASY, 1400 x 800 x 740 mm, бела површина, бели метални ногарки.Неутрален естетски ди..
13,345.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Биро T-EASY, 1400 х 800 х 740 mm
T-EASY биро, 1400 x 800 x 740 mm, белоНеутрален естетски дизајн, класичниот дизајн во бела..
13,500.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Маса Amber 700 x 700 x 450mm
Ниска табела за состаноци AMBER со модерен, чист и функционален дизајн. Погодно е за секој канц..
13,600.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Биро Nova U, 1600 х 700 х 740 mm
Чист и модерен дизајн, кој одговара на секоја канцеларија. Комбинација на комфор и стилПовршина..
14,000.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Биро Nova U, 1400 x 700 x 740 mm
Чист и модерен дизајн, кој одговара на секоја канцеларија. Комбинација на комфор и стилПовршина..
14,900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Висока Маса Light 1800 x 700 x 1050mm
Висока маса за одморМасата LIGHT е совршена за одмор или место за кратки состаноци во тим...
15,500.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Биро Air 1600 x 800 x 740mm
Работна површина со дебелина од 25 мм и 2 мм ABS-рабови.Нозе - метална конструкција со големина ø12 ..
15,900.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 36 (3 страници)