Посетителска столица Felicia
- стабилна метална црна рамка - седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер,тапациран со висококвалит..
2,115.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Посетителска столица Taurus nr s
- стабилна метална црна рамка - седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер,тапациран со еко кожа - ..
2,580.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Посетителска столица Taurus nr layer
- стабилна метална црна рамка - седалка и потпирачка изработени од висококвалитетна пластика - з..
2,630.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Посетителска столица Taurus cr c
- стабилна метална хромирана рамка - седалка и потпирачка од повеќеслоен шпер,тапациран со високок..
2,990.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛИЦИ AXO M
» Хромирана метална рамка. » Седиште и потпирач за грб, тапацирани со високо-квали..
3,440.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛИЦИ GARDENA M
» Седиште и потпирач за грб, направени од високо-квалитетен полипропилен. » Стабилна хромирана ..
4,800.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛИЦИ GLOS M
» Хромирана метална рамка. » Седиште и потпирач за грб, тапацирани со високо-квалитетна еко кож..
4,800.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛИЦИ IRON M
» Хромирана метална рамка. » Седиште и потпирач за грб, тапацирани со високо-квалитетна еко кож..
5,120.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Посетителски стол Spider
-Пластични подлактици-Црна мрежаста потпирачка-Тапацирано седло-Можност за собирање (редење еден врз..
6,000.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Посетителска столица Rumba
- стабилна метална хромирана рамка - седалка од повеќеслоен шпер,тапациран со висококвалитетна кожа..
6,600.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛИЦИ SKY M
» Хромирана метална рамка од типот „санка“. » Седиште и потпирач за грб, тапацирани со високо-кв..
6,805.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛИЦИ EVO 4L M
» Капацитет на товар - 120кг...
6,840.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
ПОСЕТИТЕЛСКИ СТОЛИЦИ EVO 4S M
» Капацитет на товар - 120кг...
6,840.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Посетителска столица Florence 7036
- Елегантна метална хромирана основа - Потпирачка од еластична мрежа - Широка седалка тапацирана с..
6,960.00 ден
 • cartcart
 • wishlistwishlist
 • previewpreview
Прикажани 1 до 15 од вкупно 32 (3 страници)