Нашите Локации

1. Спроти холандска амбасада, телефон: 3118 251
2. ТЦ Лептокарија, телефон: 3064 042
3. Спроти ТЦ Бисер, телефон: 2454 655
4. Комерција: ул. 9 Мај, бр. 5

Телефон

+389 2 3-298-698

Контакт Форма