Производител: ErichKrause
Шифра: P778
Залиха: Достапно
Пакување: 50 / пар. во кутија
7.00 ден
5 или повеќе за 6.65 ден
50 или повеќе за 6.30 ден
100 или повеќе за 5.95 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Класично хемиско пенкало со стандарден врв и заменливо мастило.
Пенкалото има транспарентно шестоаголно тело со удобно профилирана површина за држење и капаче со вентилација.
Капакот и бојата на приклучокот се совпаѓаат со бојата на мастилото.
Врвот со пет канали со дијаметар на топче 1,0 mm во комбинација со мастилото за брзо сушење овозможува меко и удобно пишување.
Должината на континуираната линија е 2000 m на ширина од 0,5 мм.
Моделот R-301 Classic 1.0 Stick има препознатлива патентирана форма и стана апсолутен бестселер
во редот на хемиските пенкала ErichKrause® во повеќе од педесет земји во светот.