Производител: ErichKrause
Шифра: P780
Залиха: Достапно
Пакување: 12 / пар. во кутија
28.00 ден
5 или повеќе за 26.60 ден
12 или повеќе за 25.20 ден
24 или повеќе за 23.80 ден

Опции за производот

Количина

Icon Прашај за производот

Хемиско пенкало Matic&Grip со метално обложени елементи, стандарден врв, заменливо мастило и уникатна технологија Ultra Glide.
Пенкалото има тркалезно сјајно буре со ергономска површина, опремена со два гумени инсерти.
 Бојата на телото се совпаѓа со бојата на мастилото.
Врвот со пет канали со дијаметар на топче од 0,7 mm во комбинација со мастило со низок вискозитет овозможува меко и брзо пишување.
Должината на континуираната линија е 1000 m на ширина од 0,35 mm, што е голема стапка во оваа категорија.
Моделот MEGAPOLIS® Concept има препознатлива патентирана форма, одлична ергономија и стана апсолутен бестселер во редот на производи за пенкало со можност за повлекување на копче на ErichKrause® во повеќе од педесет земји во светот.

Спецификации
дебелина на мина 0.7 mm