Производител: ErichKrause
Шифра: P1173
Залиха: Достапно
Пакување: 12 / пар. во кутија
17.00 ден
5 или повеќе за 16.15 ден

Количина

Icon Прашај за производот

Хемиско пенкало со стандарден тип на врв и заменливо повторно полнење.
Пенкалото има проѕирно округло тело со ергономски профилиран простор за фаќање изработен од гума и пластика.
Врвот со пет канали со дијаметар на топче од 0,7 mm во комбинација со мастилото за брзо сушење овозможува меко и брзо пишување.
Должината на континуираната линија е 1000 m на ширина од 0,35 mm, што е голема стапка во нејзината категорија.
Моделот XR-30 Original стана еден од најпродаваните артикли во палетета производи - хемиски пенкала што може да се повлекува во ErichKrause®.